Multishop

Information och erbjudanden från AstroSweden och TeleskopService.
Kategoriregler
Registrerade astronomisäljare får här posta erbjudanden och information om astronomiprodukter.
AstroSweden
Inlägg: 23
Blev medlem: 2011-05-20 21:05:50
spamtest: JA

Multishop

Inläggav AstroSweden » 2011-09-07 21:55:05

AstroSweden jobbar vidare med att försöka göra vår sida så intressant och bra som möjligt för våra kunder. Nästa vecka kommer vi renodla och dela upp sidan på en natur sida med jakt, ornitologi och marint och då enbart ha astronomi och mikroskop på den nuvarande.

Detta koncept som vi kallar för multishop är vi bland de första i Sverige med att lansera. Framsidan ut mot kunder är anpassat för de olika kundgrupperna, baksidan är en singelport med en kassa och ett administrationsgränssnitt.

Så håll ögonen öppna för öppningserbjudande i båda shoparna!

Mvh //Micke
Hans Bengtsson
Inlägg: 4557
Blev medlem: 2011-03-04 18:19:54
spamtest: JA

Re: Multishop

Inläggav Hans Bengtsson » 2011-09-21 08:13:34

Roligt att AstroSweden fått en ny webshop!

En sak som slår en nästan direkt är att Rymdbutikens texter om olika teleskop numera återfinns även hos AstroSweden. Man blir förstås lite nyfiken och undrar om det handlar om ett punktavtal eller om ett mera långtgående samarbete (sammanslagning av företagen?).

Kanske är detta affärshemligheter än så länge, men det är ju inte farligt att fråga.

mvh
Hans Bengtsson
AstroSweden
Inlägg: 23
Blev medlem: 2011-05-20 21:05:50
spamtest: JA

Re: Multishop

Inläggav AstroSweden » 2011-09-21 09:20:14

Hej Hans

Jag ska vara ärlig och tydlig i mitt svar eftersom ett tvetydigt svar i denna fråga kan uppfattas på fel sätt. Detta är ju normalt inget man pratar så här öppet om men vi på AstroSweden vill vara öppna och tydliga mot våra kunder. Texternas likhet beror på tidigare distributionsavtal kan man säga. Vissa märken har vi varit tvungna att köpa in via andra kanaler än vad vi gör idag. När produkterna lades upp så användes ibland samma text som används hos dessa kanaler och på många andra ställen i världen (fast på olika språk då).

Vi på AstroSweden har den senaste tiden arbetat för fullt med uppbyggnaden av multishopen. Alla texter på Natursidan är egenkomponerade (utom då specifikationerna som ju är samma i alla butiker). Nu när distributionsavtalen ändrats (på vissa märken) och i takt med att nya produkter dyker upp så jobbar vi med egna texter på Astronomisidan så gott det går. I en ideal värld skulle man ju vilja testa alla produkter och skriva text om denna efteråt. Men med över 1300 produkter i butikerna så förstår man ganska snabbt att det är en omöjlighet!

Mvh //Micke och Christer

Återgå till "Återförsäljarinformation"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster